Nutrienţi, Prebiotice, Antioxidanti in Obegrass

Principalul principiu activ din Obegrass, fructo-oligozaharidele sunt un tip unic de carbohidrati solubili si nedigerabili (fibre) ce se gasesc in mod natural in foarte multe legume si fructe. Se mai numesc si oligofructoza, oligofructan, oligozaharide. Din moment ce acestea sunt nedigerabile, trec prin sistemul digestiv fara modificari semnificative. Unicitatea acestora se manifesta in momentul ajungerii la nivelul colonului unde sunt utilizate in mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii, etc.) pentru inmultire si dezvoltare.

O populatie microbiana sanatoasa influenteaza digestia, absorbtia substantelor nutritive, eliminarea toxinelor si sistemul imunitar. In acest context, fructo-oligozaharidele din Obegrass pot furniza importante beneficii persoanelor cu o flora intestinala necorespunzatoare. 

De ce avem nevoie de Obegrass in comparatie cu alte produse dedicate detoxifierii?

  • Pentru ca aduce o combinatie inovativa de substante naturale atent studiate si dozate prin care organismul reinvata reglarea naturala a tranzitului (optimizarea metabolismului prin resincronizarea tranzitului) – cu posibilitatea reglarii tranzitului inca de la prima administrare (in functie de gradul de constipatie si toxine acumulate si respectarea elementelor de igiena a alimentatiei);
  • Pentru ca este o formula standardizata produsa in Spania cu respectarea tuturor standardelor de calitate recunoscute la nivel international care asigura imunitatea sistemului digestiv;
  • Pentru ca poate fi administrat in tulburarile de tranzit indiferent de cauza sau afectiuni asociate reprezentand o baza naturala si eficienta de tratament.
  • Pentru ca este usor de administrat (1 pliculet cu 5-10 minute inainte de fiecare masa principala in cure de 3-4 luni).
Scroll to Top